Skip to content

PERFECTE BADKAMERMEUBELEN OP MAAT VAN ELISE MEUBELEN

Functioneel en esthetisch, een badmeubel van Elise Meubelen is een pronkstuk in uw badkamer. De componenten bieden eindeloos veel mogelijkheden om te ontwerpen. Met een waaier aan afmetingen en kleurmogelijkheden. Een badmeubel is niet af zonder een maatwerk spiegel of spiegelkast. Ingebouwde verwarming en verlichting? We denken aan alles!

Badkamermeubel Op Maat: Perfectie tot in het Kleinste Detail

Wanneer u denkt aan een plek in uw huis waar u dagelijks rust en comfort zoekt, dan is dat ongetwijfeld de badkamer. Bij Elise Meubelen, streven we ernaar om die dagelijkse ervaring te verbeteren met ons badkamermeubel op maat.

Maatwerk is Koning

Bij ons is elk badkamermeubel op maat uniek, omdat we begrijpen dat elke badkamer en elke klant uniek is. Of u nu een specifieke nis heeft waar u het meubelstuk wilt plaatsen of u specifieke afmetingen in gedachten heeft, wij zorgen ervoor.

Ons maatwerk gaat verder dan alleen de grootte. We kijken ook naar de stijl, de afwerking, en zelfs de kleinste details zoals de randafwerking van het wastafelblad op maat. Het is onze missie om u een product te bieden dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch verbluffend is.

Het Ontwerpproces

Onze ervaren ontwerpers staan klaar om met u samen te werken. Naast het bepalen van de grootte en stijl van uw badkamermeubel, helpen we ook bij het kiezen van de kleuren en afwerkingen. 

Meer dan alleen een Meubelstuk

Ons assortiment omvat niet alleen prachtige Badkamermeubel op Maat, maar ook bijpassende spiegels op maat. Deze spiegels versterken de esthetiek en functionaliteit van uw badkamer, waardoor u een complete, samenhangende look krijgt.

badkamermeubel op maat

Vormgeving en materiaal

Met Elise Meubelen benut u optimaal de ruimte in uw badkamer. Schuine wanden, muurtjes, een extra breed meubel, we nemen het allemaal mee in het ontwerp. De strakke vormgeving en hoge kwaliteit van de materialen zijn kenmerkend voor de badmeubelen van Elise. Voor de wasbakken en het wastafelblad maken we gebruik van het materiaal Solid Surface van de A-merken HI-MACS® en Corian®. We zijn gespecialiseerd in het thermisch vormen van dit oersterke materiaal. Hierdoor ontstaan strak vormgegeven maatwerk badmeubelen die als één geheel overkomen.

badkamermeubel op maat

Eindeloze mogelijkheden

Verbaas u over de mogelijkheden en bekijk de Elise badmeubelencollectie bij een van onze aangesloten partners. Wilt u een maatwerk designmeubel? Ook dat is mogelijk. Onze partners helpen u bij het maken van de juiste keuze.

badkamermeubel op maat

Voordelen van een Elise badmeubel

 • Maatwerk in afmeting, kleur en vorm
 • Tijdloos design
 • Optimaal gebruik van ruimte
 • Eenvoudig schoon te houden
 • Vochtbestendig
 • Duurzaam
 • Perfecte afwerking
 • Exclusieve materialen

Klik hier voor meer badkamer inspiratie

Een Levenslange Investering

Onze badkamermeubels op maat zijn meer dan een aankoop; ze zijn een investering in uw levenskwaliteit. Ze zijn ontworpen om levenslang mee te gaan en uw dagelijkse routine in een luxueuze ervaring te veranderen.

Waarom kiezen voor Elise Meubelen?

 • Expertise: Met jarenlange ervaring in de industrie weten we wat werkt en wat niet.
 • Maatwerk: We bieden een ongeëvenaarde mate van maatwerk, van ontwerp tot installatie.
 • Kwaliteit: Door uitsluitend gebruik te maken van de beste materialen, garanderen we dat uw badkamermeubel generaties lang meegaat.

Een badkamer is veel meer dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek van rust, comfort en zelfexpressie. Bij Elise Meubelen, maken we niet zomaar badkamermeubels, we creëren kunstwerken die uw badkamer transformeren. Met ons badkamermeubel op maat, kiest u niet alleen voor kwaliteit en functionaliteit, maar ook voor een stukje luxe in uw dagelijks leven.

Tijdloze, exclusieve sfeer

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top