Skip to content

Perfecte badkamermeubel op maat van Elise Meubelen

Functioneel en esthetisch, een badmeubel van Elise Meubelen is een pronkstuk in uw badkamer. De componenten bieden eindeloos veel mogelijkheden om te ontwerpen. Met een waaier aan afmetingen en kleurmogelijkheden. Een badmeubel is niet af zonder een maatwerk spiegel of spiegelkast. Ingebouwde verwarming en verlichting? We denken aan alles!

Elise Meubelen | badkamer meubel

Vormgeving en materiaal

Met Elise Meubelen benut u optimaal de ruimte in uw badkamer. Schuine wanden, muurtjes, een extra breed meubel, we nemen het allemaal mee in het ontwerp. De strakke vormgeving en hoge kwaliteit van de materialen zijn kenmerkend voor de badmeubelen van Elise. Voor de wasbakken en het wastafelblad maken we gebruik van het materiaal Solid Surface van de A-merken HI-MACS® en Corian®. We zijn gespecialiseerd in het thermisch vormen van dit oersterke materiaal. Hierdoor ontstaan strak vormgegeven maatwerk badmeubelen die als één geheel overkomen.

Elise Meubelen | badkamermeubel op maat

Eindeloze mogelijkheden

Verbaas u over de mogelijkheden en bekijk de Elise badmeubelencollectie bij een van onze aangesloten partners. Wilt u een maatwerk designmeubel? Ook dat is mogelijk. Onze partners helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Elise Meubelen | badkamer kastjes

Voordelen van een Elise badmeubel

  • Maatwerk in afmeting, kleur en vorm
  • Tijdloos design
  • Optimaal gebruik van ruimte
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Vochtbestendig
  • Duurzaam
  • Perfecte afwerking
  • Exclusieve materialen

Klik hier voor meer badkamer inspiratie

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top