Ga naar hoofdinhoud
badkamer inspiratie 2023

Badkamer inspiratie 2023

Overweegt u binnenkort uw badkamer te renoveren? Mogelijk bent u ervan op de hoogte dat de badkamer in het verleden voornamelijk een praktische ruimte was, maar tegenwoordig is het een oase van rust waar u volledig tot ontspanning kunt komen. Het creëren van een nieuwe badkamer kan soms overweldigend zijn, want er zijn zoveel opties! Welke kleuren gaat u kiezen? Welk sanitair is het meest geschikt voor u? Om u te assisteren hebben we voor uw inspiratie de voorspelde badkamer inspiratie 2023 samengesteld. In dit artikel delen we de meest opvallende badkamer inspiratie 2023 en hoe Elise Meubelen deze trends op maat kan toepassen in uw badkamer. Laten we beginnen!

Ronde vormen in de badkamer

Rechte lijnen en hoekige vormen zijn de standaard voor veel badkamers. Maar in 2023, komt de trend van ronde vormen naar voren. Het gebruik van ronde vormen kan een aangename, zachte en rustgevende sfeer in uw badkamer teweegbrengen. U kunt eenvoudig ronde vormen integreren in uw badkamer door middel van ronde spiegels, wastafels en badkuipen van Elise Meubelen.  Ronde vormen maken de badkamer ook ruimtelijker omdat ze minder ruimte innemen. Variatie tussen ronde en hoekige vormen kan de uitstraling van de badkamer speels en spannend maken!

Een duurzamere badkamer inspiratie 2023

Duurzaamheid is een trend die we overal zien terugkomen, en badkamers zijn geen uitzondering. Elise Meubelen biedt duurzame badkameroplossingen zoals douche-wtw (warmteterugwinning), die de warmte van het wegstromende douchewater hergebruikt. Andere kleine aanpassingen, zoals waterbesparende regendouchekoppen en slimme (wastafel)kranen, kunnen u ook helpen om water te besparen en uw badkamer te verduurzamen.

Gebruik van natuurlijke materialen en tinten

Een badkamer kan de perfecte plek zijn om tot rust te komen, vooral als u natuurlijke materialen en aardekleuren gebruikt. Elise Meubelen biedt natuurlijke tegels en meubels gemaakt van materialen zoals leisteen, hardsteen, kalksteen, kwartsiet, graniet, marmer en hout. Ton-sur-ton kleurcombinaties kunnen een rustige en ontspannen sfeer creëren.

Ronde Vormen Badkamer

De retro badkamer

De ‘Retro badkamer’ is een van de badkamer inspiraties voor 2023. Deze stijl combineert retro authentieke badkamerelementen met luxe sanitair. Warme kleuren zoals okergeel, vergrijsd roze, legergroen en petrol blauw worden vaak gebruikt in retro badkamers, en Elise Meubelen kan u helpen om de perfecte retro badkamer te realiseren.

Badkamermeubelen

Tegel inspiratie voor in de badkamer

De atmosfeer in de badkamer wordt in hoge mate beïnvloed door de keuze van tegels. Of u nu kiest voor retro terrazzo tegels, trendy schub tegels of klassieke marmeren tegels, Elise Meubelen heeft een breed assortiment aan tegels die passen bij elke badkamertrend.

retro badkamer

Badkamer op maat

Bij Elise Meubelen begrijpen we dat iedere klant uniek is en daarom bieden we badkamer op maat aan. Of u nu verschillende trends wilt combineren, specifieke afmetingen nodig heeft, of een badkamer wilt die met de tijd meegaat, we kunnen uw droombadkamer realiseren.

Conclusie

Het nieuwe jaar brengt nieuwe inspiratie voor de badkamer. Of u nu houdt van ronde vormen, natuurlijke materialen, de retro look of de duurzaamheidstrend wilt volgen, Elise Meubelen kan u helpen bij het realiseren van uw droom badkamer. Met onze op maat gemaakte oplossingen en uitgebreide assortiment aan producten, kunnen we een badkamer creëren die niet alleen voldoet aan de nieuwste trends, maar ook aan al uw persoonlijke wensen en behoeften. Maak van uw badkamer een ruimte waar u volledig tot rust kan komen en geniet van het ultieme comfort dat Elise Meubelen te bieden heeft.

Back To Top