Skip to content

inloopkast op maat

Een rijke uitstraling en een gevoel van luxe. Dat ervaart u met een Elise-kast. Elise ontwikkelt kasten voor mensen die op zoek zijn naar functionaliteit en design. Met maatwerk van hoge klasse, een elegante uitstraling en de meest bijzondere materialen maakt Elise Meubelen een exclusief concept met de kracht van eenvoud.
Precies zoals u het zelf wilt.

Inloopkast op Maat: Creëer Uw Ideale Walk-In Closet

Inleiding

Denkt u aan uw droomgarderobe, dan komt het beeld van een prachtige, ruime en georganiseerde inloopkast op maat waarschijnlijk meteen in u op. Een plek waar elk kledingstuk en accessoire een eigen plek heeft, een plaats waar het eenvoudig is om uw outfit voor de dag samen te stellen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om deze droom werkelijkheid te laten worden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van inloopkasten op maat die aan al uw wensen voldoen.

Wat Is een Walk-In Closet?

Een inloopkast, ook wel bekend als een walk-in closet, is meer dan gewoon een plek om kleding op te bergen. Het is een ruimte waar de wanden volledig of gedeeltelijk bedekt zijn met kasten, al dan niet voorzien van deuren. Dit zorgt voor een optimale weergave van uw garderobe, zodat u in één oogopslag kunt zien wat u in huis heeft.

Het Ontwerp van een Inloopkast op Maat

Wanneer u voor een inloopkast op maat kiest, is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Onze experts in kastontwerp beschikken over aanzienlijke expertise in het organiseren en realiseren van inloopkasten, waardoor ze elk stukje van de beschikbare ruimte optimaal benutten.

Elise Meubelen ontwerpen de kasten op maat in onze eigen werkplaats, waardoor we ook perfect kunnen omgaan met afwijkende maten. Denk aan extra diepe kasten voor blazers van mannen met brede schouders, of een slim benutte ruimte onder een schuin dak, naast een hellende wand of in een over het hoofd gezien hoekje. Indien u de ruimte beschikbaar heeft, hebben wij de mogelijkheid om uw kast zowel te ontwerpen als te construeren.

Onbegrensde Opties

Ons assortiment opbergmogelijkheden is zeer breed, zodat al uw kleding en accessoires een passende plek krijgen. Hanggedeeltes, schappen, broekenrek, uittrekbare schoenenplank en een sieraden lade; alles is mogelijk.Onze deskundige ontwerpers zullen samen met u de ideale kastinrichting tot stand brengen in de stijl die aansluit bij uw voorkeuren.

In onze toonzaal kunt u talloze voorbeelden vinden van verlichtings opties voor uw kledingkast. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen om de duurzaamheid en esthetiek van uw kast te garanderen voor vele jaren.

inloopkast op maat

Aandacht voor elk detail

Uniek zijn de ontwerpen, technische kwaliteit en inrichting van de kasten van Elise Meubelen. Ontwikkeld met oog voor detail en afwerking, beleving en comfort. Klantgericht en met oplossingen voor het opbergen van uw kleding, schoenen, tassen, horloges en riemen.

inloopkast op maat

Uniek in Nederland

Voor de inrichting en verlichting werken we met de collectie van vooraanstaande Italiaanse designers. Uniek in Nederland!

Elise Meubelen | grote kast woonkamer

Van ontwerp tot realisatie

Vertel ons uw wensen en we begeleiden u in het hele traject van ontwerp tot aan realisatie. Wilt u de kasten en materialen in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Klik hier voor meer inspiratie

Laat ons uw inloopkast creëren

Op onze inspiratiepagina voor inloopkasten kunt u een duidelijk beeld krijgen van de opties voor inloopkasten in verschillende vormen en afmetingen. Elk ontwerp is volledig aangepast aan de voorkeuren van de klant. Wilt u ook een op maat gemaakte inloopkast? Verken onze website, of laat u persoonlijk begeleiden door onze kastontwerpers.

Een op maat gemaakte inloopkast is meer dan enkel een opbergplaats; het is een ruimte waar u uw unieke stijl en persoonlijkheid kunt weerspiegelen. Met een zorgvuldig geplande indeling en een keuze uit kwaliteitsmaterialen kan een op maat gemaakte inloopkast een ware aanvulling zijn op uw woning. Door te kiezen voor een inloopkast op maat, krijgt u niet alleen een praktische oplossing voor uw kledingopslag, maar ook een ruimte die u elke dag weer plezier en gemak biedt.

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top