Skip to content

Upgrade uw woonkamer met luxe design kasten van Elise Meubelen

Een rijke uitstraling en een gevoel van luxe. Dat ervaart u met een Elise-kast. Elise ontwikkelt kasten voor mensen die op zoek zijn naar functionaliteit en design. Met maatwerk van hoge klasse, een elegante uitstraling en de meest bijzondere materialen maakt Elise Meubelen een exclusief concept met de kracht van eenvoud.
Precies zoals u het zelf wilt.

Elise Meubelen | houten kleding kasten

Aandacht voor elk detail

Uniek zijn de ontwerpen, technische kwaliteit en inrichting van de kasten van Elise Meubelen. Ontwikkeld met oog voor detail en afwerking, beleving en comfort. Klantgericht en met oplossingen voor het opbergen van uw kleding, schoenen, tassen, horloges en riemen.

Elise Meubelen | kasten

Uniek in Nederland

Voor de inrichting en verlichting werken we met de collectie van vooraanstaande Italiaanse designers. Uniek in Nederland!

Elise Meubelen | grote kast woonkamer

Van ontwerp tot realisatie

Vertel ons uw wensen en we begeleiden u in het hele traject van ontwerp tot aan realisatie. Wilt u de kasten en materialen in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Klik hier voor meer inspiratie

 

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top