Ga naar hoofdinhoud

Upgrade uw woonkamer met luxe design kasten van Elise Meubelen

Een rijke uitstraling en een gevoel van luxe. Dat ervaart u met een Elise-kast. Elise ontwikkelt kasten voor mensen die op zoek zijn naar functionaliteit en design. Met maatwerk van hoge klasse, een elegante uitstraling en de meest bijzondere materialen maakt Elise Meubelen een exclusief concept met de kracht van eenvoud.
Precies zoals u het zelf wilt.

De Perfecte Kast voor Elk Interieur: Een Must-Have van Elise Meubelen

Elise Meubelen biedt een ongeëvenaarde selectie van kasten die perfect passen in elk type interieur. Of u nu op zoek bent naar een kledingkast op maat, een TV meubel op maat of een inloopkast op maat, we hebben het allemaal. Onze kasten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en van de hoogste kwaliteit.

Waarom Kiezen Voor Een Kast van Elise Meubelen?

Elke woning heeft behoefte aan opbergruimte. Maar het kiezen van de juiste kast is niet alleen een kwestie van opbergruimte. Het gaat ook om stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

1. Op Maat Gemaakte Kasten

Een van onze specialiteiten is het leveren van kasten die precies passen bij uw specifieke wensen en behoeften. Een kledingkast op maat, bijvoorbeeld, is ontworpen om perfect te passen in uw ruimte en om al uw kleding en accessoires georganiseerd en toegankelijk te houden.

2. TV Meubel Op Maat

In het huidige digitale tijdperk is de televisie vaak het middelpunt van de woonkamer. Ons TV meubel op maat is niet alleen een plek om uw tv op te zetten, maar ook een stijlvol meubelstuk dat past bij uw interieur.

3. Inloopkast Op Maat

Voor degenen die dromen van een luxe inloopkast, bieden we op maat gemaakte oplossingen die elke centimeter van uw ruimte optimaal benutten.

De Voordelen van Elise Meubelen Kasten

  • Hoge Kwaliteit Materialen: We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw kast duurzaam en langdurig is.
  • Vakmanschap: Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het maken van kasten en zorgen voor een perfecte afwerking.

Persoonlijke Service: We geloven in het bieden van een persoonlijke service. U kunt altijd rekenen op ons deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de perfecte kast.

Elise Meubelen | houten kleding kasten

Aandacht voor elk detail

Uniek zijn de ontwerpen, technische kwaliteit en inrichting van de kasten van Elise Meubelen. Ontwikkeld met oog voor detail en afwerking, beleving en comfort. Klantgericht en met oplossingen voor het opbergen van uw kleding, schoenen, tassen, horloges en riemen.

Elise Meubelen | kasten

Uniek in Nederland

Voor de inrichting en verlichting werken we met de collectie van vooraanstaande Italiaanse designers. Uniek in Nederland!

Elise Meubelen | grote kast woonkamer

Van ontwerp tot realisatie

Vertel ons uw wensen en we begeleiden u in het hele traject van ontwerp tot aan realisatie. Wilt u de kasten en materialen in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Klik hier voor meer inspiratie

Fouten Die Andere Makers Maken (En Die We Vermijden)

Het is ons opgevallen dat veel andere aanbieders dezelfde fouten maken. Ze bieden bijvoorbeeld beperkte opties of gebruiken materialen van mindere kwaliteit. Bij Elise Meubelen garanderen we dat we deze fouten niet maken. Onze kasten zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, met voldoende opbergruimte en aandacht voor detail.

Investeer in Kwaliteit en Stijl met Elise Meubelen

Als het gaat om het kiezen van de perfecte kast voor uw huis, is het essentieel om te investeren in kwaliteit en stijl. Een kast is niet alleen een opbergoplossing, maar ook een aanvulling op uw interieur. Bij Elise Meubelen begrijpen we dit en bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw wensen en behoeften. Kies voor het beste en ervaar het verschil met Elise Meubelen.

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top