Skip to content

keuken achterwand op maat

Uw eigen, unieke keuken. Keukens van Elise meubelen zijn exclusieve maatwerkkeukens en kenmerken zich door een combinatie van een elegante uitstraling, pure perfectie en ultiem gebruiksgemak.

Waarom Kiezen Voor Een Gemaakte keuken achterwand op maat?

Als het op het verfraaien van uw keuken aankomt, is een hoogwaardige, gemaakte keuken achterwand op maat ongetwijfeld een spel wisselaar. Deze veelzijdige aanvulling op uw keuken kan het gehele uiterlijk van de ruimte transformeren, terwijl het een praktische oplossing biedt voor het behouden van een nette en hygiënische keuken omgeving.

Ontdek De Voordelen Van Een keuken achterwand op maat

Geef Uw Keuken Een Verfrissende Uitstraling

Met een ruime keuze aan kleuren en ontwerpen, kunt u uw keuken achterwand aanpassen aan uw unieke stijl. Met onze keukenachterwanden op maat krijgt uw keuken in een handomdraai een frisse uitstraling.

Onderhoud Van Een keuken achterwand op maat

Een keuken spatwand vergt maar weinig onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen, is het regelmatig schoonmaken met een mild reinigingsmiddel. Dit zorgt ervoor dat uw spatwand altijd schoon en glanzend blijft, wat bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht van uw keuken.

keuken achterwand op maat

Maatwerk

Teruggebracht tot de essentie. Maatwerk dat in elk detail is afgestemd op u als gebruiker. Met de beste, duurzame materialen, gemaakt in onze eigen werkplaats en aandacht voor alle aspecten.

keuken achterwand op maat

Grenzeloos design

Met het gebruik van HI-MACS® en Corian® Solid Surface is grenzeloos design mogelijk. Keukenwerkbladen van Elise Meubelen zijn kunstwerken uit een stuk, met nagenoeg onzichtbare verbindingen. Het materiaal is waterdicht, ijzersterk en in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Een keuken waarin alles klopt!

keuken achterwand op maat

Laat u verrassen

Uw droomkeuken realiseren? Een keuken in lijn met de andere ruimtes in uw huis? Laat u verrassen door de ideeën, mogelijkheden en originele variaties van Elise Meubelen. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We inspireren u graag en helpen u samen een unieke keuken te realiseren!

Klik hier voor meer inspiratie

Contacteer Ons voor keuken achterwand op maat

Een op maat gemaakte keuken achterwand is meer dan alleen een functioneel element in uw keuken. Het is een stijlvol accent dat de uitstraling van uw keuken versterkt en het schoonmaken ervan vergemakkelijkt. Met Elise Meubelen hoogwaardige, op maat gemaakte keuken achterwanden kunt u de esthetiek en functionaliteit van uw keuken verbeteren zonder in te leveren op duurzaamheid of onderhoudsgemak. Kies vandaag nog voor een keukenachterwand en ervaar het verschil. Trek het uitstel niet langer, neem vandaag nog contact met ons op. En wij helpen uw droom keuken op maat realiteit te maken!

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top