Skip to content

Keuken Op Maat

Uw eigen, unieke keuken. Keukens van Elise meubelen zijn exclusieve maatwerkkeukens en kenmerken zich door een combinatie van een elegante uitstraling, pure perfectie en ultiem gebruiksgemak.

Een Keuken Op Maat 

De Perfecte Aanvulling op Uw Ruimte

Bij het creëren van de perfecte woonruimte speelt de keuken een cruciale rol. Daarom bieden wij bij Elise Meubelen de mogelijkheid om een keuken op maat te maken die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Laten we samen deze unieke kans samen ontdekken hoe onze keukens op maat niet alleen uw leefruimte transformeren, maar ook uw kookervaring verrijken.

Het Ontwerpproces: Een Unieke Keuken op Maat

Het ontwerpen van een keuken op maat is een boeiend en uitdagend proces dat leidt tot een perfect kookvertrek. Het begint allemaal met het in kaart brengen van uw persoonlijke keuken wensen en eisen. De sleutel tot succes is het zorgvuldig kiezen van de optimale keukenindeling, rekening houdend met de beoogde afmetingen. Samen met onze keukenspecialisten werkt u nauw samen om het optimale ontwerp voor uw op maat gemaakte keuken te realiseren. 

Waarom Kiezen voor een Keuken op Maat?

Het kiezen voor een keuken op maat is een slimme keuze. Bij het kopen van een op maat gemaakte keuken heeft u de volledige controle over niet alleen de opstelling, maar ook de indeling, gebaseerd op uw eigen voorkeuren. Een ander belangrijk voordeel van maatwerk keukens is de veelzijdigheid van keukenopstellingen. Bij ons vindt u niet zomaar standaard keukens. In ons assortiment bieden wij verschillende lay-outs zoals rechte keukens, L-keukens, hoekkeukens, U-keukens en keukens met een kookeiland. Maar het bijzondere is dat al onze keukens volledig op maat gemaakt worden volgens uw wensen. U kunt dus zelf beslissen waar u welke apparatuur wilt installeren en hoeveel kastruimte u nodig heeft. We ontwerpen en bouwen uw droomkeuken op maat, precies zoals u het wilt.

Elise Meubelen | keukens meubelen

Maatwerk

Teruggebracht tot de essentie. Maatwerk dat in elk detail is afgestemd op u als gebruiker. Met de beste, duurzame materialen, gemaakt in onze eigen werkplaats en aandacht voor alle aspecten.

Elise Meubelen | luxe kasten

Grenzeloos design

Met het gebruik van HI-MACS® en Corian® Solid Surface is grenzeloos design mogelijk. Keukenwerkbladen van Elise Meubelen zijn kunstwerken uit een stuk, met nagenoeg onzichtbare verbindingen. Het materiaal is waterdicht, ijzersterk en in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Een keuken waarin alles klopt!

Elise Meubelen | keukens meubelen

Laat u verrassen

Uw droomkeuken realiseren? Een keuken in lijn met de andere ruimtes in uw huis? Laat u verrassen door de ideeën, mogelijkheden en originele variaties van Elise Meubelen. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We inspireren u graag en helpen u samen een unieke keuken te realiseren!

Tips voor een Optimale Keuken op Maat

Bij het ontwerpen van een keuken op maat zijn er een paar zaken waar u rekening mee moet houden. Hieronder volgen enkele tips:

  1. Ken uw keuken en uw stijl: Meet uw keukenruimte zorgvuldig op en kies de optimale keukenopstelling die bij uw stijl past.
  2. Denk na over materialen: Kies op basis van uw behoeften tussen onderhoudsvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke materialen.
  3. Werkruimte: Zorg voor voldoende werkruimte, vooral tussen de kookplaat en de spoelbak.
  4. Veilige indeling: Zorg voor een logische en veilige indeling van de apparatuur, zoals de oven en de koelkast.
  5. Opbergruimte: Plan voldoende en overzichtelijke opbergruimte met behulp van goed georganiseerde kasten of lades.
  6. Loop- en beweeg afstand: Houd de afstanden tussen de verschillende keukenfuncties logisch en beperkt.
  7. Professioneel advies: Laat u adviseren door een specialist om misrekeningen te voorkomen.

Elise Meubelen adviseurs staan altijd klaar om u te voorzien van tips en adviezen voor uw keuken op maat.

De Onmiskenbare Waarde van Keukens op Maat

Een keuken op maat biedt een ongeëvenaarde waarde. Het is meer dan alleen een kookruimte; Het is een afspiegeling van jouw unieke stijl en manier van leven. Bij Elise Meubelen begrijpen we dit, en we streven ernaar om uw visie tot leven te brengen met Elise Meubelen op maat gemaakte keukens. Wij nodigen u uit om inspiratie op te doen en samen met ons uw droomkeuken te creëren.

Trek het uitstel niet langer, neem vandaag nog contact met ons op. En wij helpen uw droomkeuken op maat realiteit te maken!

 

Klik hier voor meer inspiratie

Waarom een keuken op maat van Elise Meubelen de beste keuze is

Bij Elise Meubelen geloven wij dat de keuken het kloppende hart van het huis is. Het is meer dan alleen een locatie om te koken; het is tevens een plaats van gedenkwaardige momenten. Daarom verdienen onze klanten alleen het allerbeste: een keuken op maat die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Voordelen van een keuken op maat bij Elise Meubelen

Persoonlijke Touch
Elke persoon en elk huis is uniek. Waarom zou u dan genoegen nemen met een standaardkeuken? Bij Elise Meubelen creëren we keukens die speciaal zijn ontworpen voor u. We luisteren naar uw wensen, dromen en behoeften, en vertalen dit in een ontwerp dat perfect bij u past.

Optimale Benutting van de Ruimte
De ruimte in uw huis is kostbaar. Onze specialisten zijn experts in het creëren van keukens die elke centimeter optimaal benutten. Of u nu een grote of kleine ruimte heeft, we zorgen voor een keuken die zowel stijlvol als functioneel is.

Kwaliteit die Lang Mee Gaat
Bij Elise Meubelen gebruiken we alleen de beste materialen en technieken. Dit garandeert dat uw keuken op maat niet alleen prachtig is, maar ook bestand tegen de tand des tijds. Onze keukens zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan.

Een keuken op maat van Elise Meubelen is meer dan zomaar een keuken. Het is een reflectie van wie u bent en wat u belangrijk vindt. Het is een plek waar u zich thuis voelt, waar u kunt ontspannen en genieten. Of u nu een chef-kok in de dop bent of gewoon geniet van gezellig samen zijn met uw dierbaren, we hebben de perfecte keuken voor u. Bij Elise Meubelen combineren we vakmanschap, passie en aandacht voor detail om de keuken van uw dromen te creëren. Kies voor kwaliteit, kies voor een keuken op maat van Elise Meubelen.

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Ja, Elise Meubelen biedt de mogelijkheid om een keuken op maat te maken die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.

Een keuken op maat biedt volledige controle over de opstelling en indeling, gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. Alle keukens worden volledig op maat gemaakt volgens de wensen van de klant.

 Elise Meubelen biedt verschillende lay-outs zoals rechte keukens, L-keukens, hoekkeukens, U-keukens en keukens met een kookeiland.

Elise Meubelen gebruikt HI-MACS® en Corian® Solid Surface voor hun keukenwerkbladen. Deze zijn waterdicht, ijzersterk en verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen.

U kunt contact opnemen met Elise Meubelen en een afspraak plannen voor een bezoek aan onze showroom.

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top