Skip to content

keukenblad op maat

Uw eigen, unieke keuken. Keukens van Elise meubelen zijn exclusieve maatwerkkeukens en kenmerken zich door een combinatie van een elegante uitstraling, pure perfectie en ultiem gebruiksgemak.

Keukenblad op maat: Uw Droomkeuken Binnen Handbereik

Het hart van uw huis verdient de beste keuze. En bij die beste keuze horen onze op maat gemaakte keukenbladen.

Keukenblad op Maat: Kwaliteit, Duurzaamheid en Stijl

Keukenbladen bieden talloze voordelen. Ze zijn duurzaam, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Keukenbladen op maat zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

In tegenstelling tot wat sommigen misschien denken, is geen enkel keukenblad hetzelfde. Bij ons weet u dat we dat begrijpen. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat u een uniek product krijgt, perfect afgestemd op uw behoeften en stijl.

Maak Uw Keuze op een Eenvoudige Manier

We begrijpen dat het kiezen van een keukenblad niet altijd gemakkelijk is. 

Wij verkopen echter geen keukenbladen online. U kunt contact met ons opnemen, wij maken alles op maat. U kunt onze productreeks inzien en begeleiding ontvangen van onze vakkundige personeel. We zorgen ervoor dat uw keuken blad op maat wordt gemaakt volgens uw specificaties . We staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte keukenblad voor uw behoeften.

keukenblad op maat

Maatwerk

Teruggebracht tot de essentie. Maatwerk dat in elk detail is afgestemd op u als gebruiker. Met de beste, duurzame materialen, gemaakt in onze eigen werkplaats en aandacht voor alle aspecten.

keukenblad op maat

Grenzeloos design

Met het gebruik van HI-MACS® en Corian® Solid Surface is grenzeloos design mogelijk. Keukenwerkbladen van Elise Meubelen zijn kunstwerken uit een stuk, met nagenoeg onzichtbare verbindingen. Het materiaal is waterdicht, ijzersterk en in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Een keuken waarin alles klopt!

keukenblad op maat

Laat u verrassen

Uw droomkeuken realiseren? Een keuken in lijn met de andere ruimtes in uw huis? Laat u verrassen door de ideeën, mogelijkheden en originele variaties van Elise Meubelen. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We inspireren u graag en helpen u samen een unieke keuken te realiseren!

Renoveer Uw Keuken Compleet

Bent u van plan uw keukendeuren te vervangen? Dit kan gemakkelijk. Combineer uw nieuwe keukenblad met prachtige, op maat gemaakte deuren voor een complete keukenrenovatie.

De Beste Keukenblad op Maat

Onze keukenbladen zijn meer dan alleen een werkoppervlak. Ze zijn het centrale punt van uw keuken, waar u kookt, eet en tijd doorbrengt met uw gezin. Daarom verdienen ze de beste kwaliteit en aandacht voor detail.

Met ons keukenblad op maat krijgt u de beste prijs zonder in te boeten aan kwaliteit of stijl. We streven ernaar om uw droomkeuken tot leven te brengen met onze op maat gemaakte oplossingen.

Trek het uitstel niet langer, neem vandaag nog contact met ons op. En wij helpen uw droom keuken op maat realiteit te maken!

Klik hier voor meer inspiratie

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top