Skip to content

keukenkasten op maat

Uw eigen, unieke keuken. Keukens van Elise meubelen zijn exclusieve maatwerkkeukens en kenmerken zich door een combinatie van een elegante uitstraling, pure perfectie en ultiem gebruiksgemak.

Keukenkasten Op Maat : Een Luxe Binnen Handbereik

Het hart van elk huis is de keuken, een plek waar we samenkomen om te koken, te dineren en herinneringen te creëren. Bij Elise Meubelen begrijpen we dit en streven we ernaar om de perfecte keuken te creëren, die voldoet aan uw individuele behoeften en stijl. Een essentieel onderdeel van deze inspanning is het leveren van prachtige, functionele en duurzame keukenkasten op maat.

Creëer Uw Droomkeuken Met Keukenkasten Op Maat

Bij het ontwerpen van uw keuken zijn de kasten een cruciaal element. Ze bepalen niet alleen het uiterlijk en de sfeer van uw keuken, maar bieden ook opslag en organisatie. Het maken van de juiste keuze kan een uitdaging zijn, en daarom bieden wij op maat gemaakte keukenkasten aan om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Elke keuken is uniek en we begrijpen dat standaard kasten niet altijd passen. Of uw ruimte nu groot of klein is, of een ongebruikelijke indeling heeft, onze op maat gemaakte keuken kasten kunnen aan uw behoeften voldoen.

Hoogwaardige Materialen en Afwerking

We zijn trots op de kwaliteit van onze op maat gemaakte keukenkasten. We bieden ook een scala aan andere materialen en kleuren aan, die in overleg met u worden bepaald om ervoor te zorgen dat uw nieuwe kasten perfect passen bij uw bestaande keukenstijl.

Een Breed Assortiment Aan Stijlen

Ongeacht uw stijlvoorkeur, we kunnen de perfecte kasten voor u ontwerpen en bouwen. Of u nu houdt van het rustieke gevoel van traditionele keukens, de strakke lijnen van een moderne stijl, of iets daartussenin, onze keukenkasten op maat worden gemaakt om te voldoen aan uw specifieke design wensen.

Flexibiliteit en Gemak

Onze keukenkasten op maat zijn niet alleen ontworpen om prachtig te zijn, ze zijn ook ontworpen voor gemak en flexibiliteit. U kunt ervoor kiezen om de kast zelf in elkaar te zetten, of om gebruik te maken van onze professionele montage service. Alle benodigdheden worden meegeleverd met onze keukenkasten op maat.

keukenkasten op maat

Maatwerk

Teruggebracht tot de essentie. Maatwerk dat in elk detail is afgestemd op u als gebruiker. Met de beste, duurzame materialen, gemaakt in onze eigen werkplaats en aandacht voor alle aspecten.

keukenkasten op maat

Grenzeloos design

Met het gebruik van HI-MACS® en Corian® Solid Surface is grenzeloos design mogelijk. Keukenwerkbladen van Elise Meubelen zijn kunstwerken uit een stuk, met nagenoeg onzichtbare verbindingen. Het materiaal is waterdicht, ijzersterk en in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Een keuken waarin alles klopt!

keukenkasten op maat

Laat u verrassen

Uw droomkeuken realiseren? Een keuken in lijn met de andere ruimtes in uw huis? Laat u verrassen door de ideeën, mogelijkheden en originele variaties van Elise Meubelen. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We inspireren u graag en helpen u samen een unieke keuken te realiseren!

Klik hier voor meer inspiratie

Service Gericht op U

Ons toegewijde team bij Elise Meubelen is er om u te helpen bij elke stap van het proces, van het ontwerpen van uw keukenkasten op maat tot de installatie. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat uw nieuwe kasten aan al uw wensen voldoen.

Keukenkasten op maat gemaakt door Elise Meubelen zijn de perfecte manier om uw droomkeuken te realiseren. Ze bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit, stijl en kwaliteit, waardoor u de perfecte keuken kunt creëren die aan al uw behoeften voldoet. Of u nu een grote keuken heeft die geschikt is voor entertainment, of een kleine keuken die efficiënt gebruik van de ruimte vereist, onze op maat gemaakte keukenkasten zijn de ideale oplossing. Neem vandaag de stap en bereik ons om te starten met het creëren van uw ideale keuken.

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top