Ga naar hoofdinhoud

De Perfecte Keuken Op Maat voor Jouw Unieke Ruimte - Elise Meubelen

Uw eigen, unieke keuken. Keukens van Elise meubelen zijn exclusieve maatwerkkeukens en kenmerken zich door een combinatie van een elegante uitstraling, pure perfectie en ultiem gebruiksgemak.

Elke keuken vertelt een verhaal, uw verhaal. Bij Elise Meubelen geloven we dat maatwerk de sleutel is tot de perfecte keuken. Niet zomaar een keuken, maar uw droomkeuken.

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

Er zijn talloze redenen waarom een keuken op maat de ideale keuze is voor elke woning. Laat ons enkele belangrijke voordelen op een rijtje zetten:

1. Perfecte afstemming op uw ruimte

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw keukenruimte is, met een keuken op maat van Elise Meubelen bent u verzekerd van een perfecte pasvorm. Zeg vaarwel tegen loze ruimtes en hallo tegen maximale functionaliteit.

2. Unieke keukenbladen op maat

Een keukenblad is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Onze keukenbladen op maat geven net die extra touch waardoor uw keuken straalt als nooit tevoren.

3. Flexibele keukenkasten op maat

Of u nu op zoek bent naar diepe lades, hoge kasten, of slimme hoekoplossingen, onze keukenkasten op maat zijn ontworpen om aan al uw opbergbehoeften te voldoen.

4. Adembenemende keuken achterwanden op maat

Een keuken achterwand op maat  is de finishing touch van elke keuken. Kies uit een scala aan materialen en kleuren die perfect passen bij uw persoonlijke stijl.

Elise Meubelen | keukens meubelen

Maatwerk

Teruggebracht tot de essentie. Maatwerk dat in elk detail is afgestemd op u als gebruiker. Met de beste, duurzame materialen, gemaakt in onze eigen werkplaats en aandacht voor alle aspecten.

Elise Meubelen | luxe kasten

Grenzeloos design

Met het gebruik van HI-MACS® en Corian® Solid Surface is grenzeloos design mogelijk. Keukenwerkbladen van Elise Meubelen zijn kunstwerken uit een stuk, met nagenoeg onzichtbare verbindingen. Het materiaal is waterdicht, ijzersterk en in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Een keuken waarin alles klopt!

Elise Meubelen | keukens meubelen

Laat u verrassen

Uw droomkeuken realiseren? Een keuken in lijn met de andere ruimtes in uw huis? Laat u verrassen door de ideeën, mogelijkheden en originele variaties van Elise Meubelen. Plan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We inspireren u graag en helpen u samen een unieke keuken te realiseren!

Klik hier voor meer inspiratie

De service die u verdient

Het selecteren van de ideale keuken is niet altijd eenvoudig. Daarom staan onze keukenadviseurs voor u klaar met professioneel advies. Samen met u kijken we naar de beste oplossingen om uw keukendromen waar te maken.

Maak de keuze die uw woning verdient

Een keuken is het hart van elk huis. Het is de plek waar maaltijden worden bereid, waar families samenkomen en herinneringen worden gemaakt. Uw keuken verdient daarom het beste. Bij Elise Meubelen bieden we niet alleen prachtige keukens, maar een ervaring die u nergens anders vindt. Een keuken op maat van Elise Meubelen betekent kiezen voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke touch. Maak van uw huis een thuis, met een keuken van Elise Meubelen.

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top