Skip to content

kledingkast op maat

Een rijke uitstraling en een gevoel van luxe. Dat ervaart u met een Elise-kast. Elise ontwikkelt kasten voor mensen die op zoek zijn naar functionaliteit en design. Met maatwerk van hoge klasse, een elegante uitstraling en de meest bijzondere materialen maakt Elise Meubelen een exclusief concept met de kracht van eenvoud.
Precies zoals u het zelf wilt.

Gemaakte kledingkast op maat: een perfecte aanvulling op uw interieur

Wanneer u denkt aan een ‘kledingkast op maat’, wat komt dan in u op? Een zorgvuldig ontworpen, op maat gemaakte opslagoplossing die perfect past bij uw persoonlijke stijl en past in de unieke lay-out van uw huis? Dat is precies wat wij voor u kunnen creëren.

Ontdek de luxe van een kledingkast op maat

Het geheim van een opgeruimde, georganiseerde slaapkamer is een kledingkast die ontworpen is om aan uw specifieke behoeften te voldoen. In tegenstelling tot standaard kledingkasten, die vaak ruimte verspillen en niet de optimale indeling bieden voor uw kleding en accessoires, biedt Elise Meubelen op maat gemaakte kledingkasten een reeks voordelen.

Een kleding kasten op maat betekent volledige controle over elke centimeter van uw opbergruimte. U kunt de hoogte, breedte en diepte van uw kast bepalen, evenals de interne indeling, om een ruimte te creëren die perfect aansluit bij uw kledingcollectie.

Optimaliseer uw ruimte met een kledingkast op maat 

Een op maat gemaakte kledingkast is niet alleen een verwennerij; het kan een praktische oplossing zijn voor ruimteproblemen in uw huis. Heeft u een ongewone hoek of een krappe ruimte die moeilijk te vullen is met standaard meubilair? Elise Meubelen op maat gemaakte kledingkasten zijn de ideale oplossing.

Uw stijl, uw keuze

Het ontwerpen van uw op maat gemaakte kledingkast gaat niet alleen over praktische overwegingen. Het is ook een kans om uw persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen. Kies uit een scala aan kleuren, materialen en afwerkingen om uw droomkast te creëren.

Bent u een fan van minimalistisch design? Kies dan voor strakke, witte deuren en een eenvoudige interne indeling. Houdt u van een vleugje luxe? Kies dan voor deuren met spiegels en luxe interieur details zoals sieraden laden en schoenenrekken.

Meer dan alleen een kledingkast

Elise Meubelen kledingkast op maat  zijn meer dan alleen een plek om uw kleding op te bergen. Ze zijn ontworpen om een integraal onderdeel te zijn van uw huis. Een op maat gemaakte kledingkast is een statement, een weerspiegeling van uw stijl en een bewijs van uw aandacht voor detail.

Elise Meubelen | houten kleding kasten

Aandacht voor elk detail

Uniek zijn de ontwerpen, technische kwaliteit en inrichting van de kasten van Elise Meubelen. Ontwikkeld met oog voor detail en afwerking, beleving en comfort. Klantgericht en met oplossingen voor het opbergen van uw kleding, schoenen, tassen, horloges en riemen.

Elise Meubelen | kasten

Uniek in Nederland

Voor de inrichting en verlichting werken we met de collectie van vooraanstaande Italiaanse designers. Uniek in Nederland!

Elise Meubelen | grote kast woonkamer

Van ontwerp tot realisatie

Vertel ons uw wensen en we begeleiden u in het hele traject van ontwerp tot aan realisatie. Wilt u de kasten en materialen in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Klik hier voor meer inspiratie

Gemak en service van topkwaliteit

Een kledingkast op maat kan een spelwisselaar zijn voor uw huis en levensstijl. Het biedt u de mogelijkheid om uw ruimte te optimaliseren, uw huis te organiseren en uw stijl uit te drukken. Of u nu ruimte wilt besparen, uw huis wilt organiseren of gewoon wilt genieten van de luxe van een prachtig ontworpen meubelstuk, een op maat gemaakte kledingkast kan al deze voordelen bieden.

Het gaat niet alleen om de kledingkast op maat  zelf, maar om de ervaring die ze bieden. Het gaat om de voldoening om uw kleding en accessoires netjes en georganiseerd te hebben, om het gemak van een kast die precies aan uw behoeften voldoet, en om het genot van een prachtig meubelstuk dat precies in uw huis past.

Een kledingkast op maat  is niet alleen een meubelstuk; het is een investering in uw huis, uw levensstijl en uw welzijn. Bent u klaar om uw huis naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakte kledingkast? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomkast.

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top