Ga naar hoofdinhoud
Kasten Op Maat

Kasten op Maat

Bent u het beu om keer op keer te zoeken naar de perfecte kast die past bij uw stijl en ruimte? Een kast die de juiste afmetingen, het juiste ontwerp en de juiste functionaliteit heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Elise Meubelen bieden u een ruime keuze aan kasten op maat, precies zoals u dat wenst.

Kasten Op Maat

De voordelen van een kast op maat

Bij ons geloven we dat iedereen een kasten op maat kan gebruiken, ongeacht de ruimte – slaapkamer, woonkamer of zolderkamer. Maar waarom zou u kiezen voor een kast op maat? Het antwoord is eenvoudig – omdat deze op maat gemaakt is, past hij in elke hoek, nis en onder elk soort plafond. Dit is de ideale oplossing voor uw opbergeisen.

Bovendien biedt een kasten op maat u de vrijheid om deze precies in te richten zoals u dat wilt, met alle beschikbare accessoires. Of het nu gaat om hangroedes, sieradenkistjes, stropdashangers of schoenenplankjes, alles is mogelijk.

Kast op maat met schuine wand?

Vraagt u zich af hoe het werkt met een kasten op maat en een schuine wand? Dankzij onze 3D-tekenprogramma’s is dit geen probleem. We zorgen ervoor dat de kast zo wordt gemaakt dat hij precies past onder het schuine dak op uw zolder, in uw slaapkamer of onder de trap. Het belangrijkste voor ons is dat we de ruimte zo praktisch en mooi mogelijk benutten.

Maatwerk kast voor uw TV

Tegenwoordig kunt u bij veel meubelzaken een tv-kast vinden, maar deze zal nooit helemaal naar wens zijn. Bij ons wordt rekening gehouden met al uw wensen. Of het nu gaat om de grootte van de tv, het geluidssysteem of extra laden of vakken, wij maken het mogelijk. En ja, we zorgen ervoor dat alle kabels netjes worden weggewerkt. Een echte designkast, volledig naar uw wens ontworpen.

Kast op maat voor uw wasmachine

Ook voor uw wasmachine kunnen we een kast op maat maken. Zo kunt u uw droger, wasmachine, strijkplank en al uw schoonmaakspullen netjes opbergen achter deuren en in lades. En om het nog handiger te maken, kunnen we zelfs een lade onder uw wasmachine of droger plaatsen, zodat u daar uw wasmand op kunt zetten bij het in- en uitladen.

Wat kost een kasten op maat?

De kosten van een op maat gemaakte kast kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke eisen en wensen. Bij Elise Meubelen zorgen we ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten. Zodra we uw wensen kennen en de keuzes die u maakt in uitvoering, kleur en inrichting, maken we een offerte voor u. Zo weet u precies wat uw unieke kast zal kosten.

Kasten Op Maat

Conclusie

Bij Elise Meubelen geloven we dat een kast meer is dan alleen een opbergplaats. Het is een weerspiegeling van uw persoonlijke stijl en een manier om uw ruimte optimaal te benutten. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw kast volledig op maat te laten maken, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Ongeacht de ruimte of het doel, wij hebben de oplossing voor u. Neemt u alstublieft vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw omgeving kunnen veranderen met een op maat gemaakte kast.

Back To Top