Skip to content

Spiegel op Maat

Functioneel en esthetisch, een badmeubel van Elise Meubelen is een pronkstuk in uw badkamer. De componenten bieden eindeloos veel mogelijkheden om te ontwerpen. Met een waaier aan afmetingen en kleurmogelijkheden. Een badmeubel is niet af zonder een maatwerk spiegel of spiegelkast. Ingebouwde verwarming en verlichting? We denken aan alles!

Beste Spiegel op Maat: Verrijk Uw Interieur met Unieke Stijl

In de wereld van interieurontwerp zijn spiegels meer dan alleen functionele voorwerpen. Ze kunnen de esthetiek van uw huis transformeren en een gevoel van ruimte creëren. Daarom is het belangrijk om spiegels te kiezen die bij uw huis passen. Bij ons kunt u spiegels op maat laten maken, perfect passend bij uw stijl en wensen.

Het Voordeel van Spiegel op Maat

Met een spiegel op maat bepaalt u de precieze afmetingen van uw spiegel. Ze komen vaak veel mooier uit in de ruimte dan een standaardformaat. Dit is mogelijk aangezien het formaat van de spiegel naar wens aangepast kan worden, afhankelijk van waar je het wilt ophangen. Of het nu gaat om een hoekplaatsing, tussen twee items in, of boven een sidetable of reguliere tafel, de spiegel kan naadloos op maat worden gemaakt.

Daarnaast wordt aan een spiegel op maat exact aan uw wensen voldaan. Deze sluit naadloos aan op uw binnenhuisdecoratie en positioneert zich ook perfect in de gewenste hoek van uw kamer. Wanneer u een spiegel op maat bestelt, houdt u rekening met de ruimte om de spiegel heen, zodat de spiegel volledig tot zijn recht komt.

De magie van op maat gemaakte spiegels

Waarom zou u kiezen voor een op maat gemaakte spiegel in plaats van een standaardmaat? Een spiegel op maat past perfect in de ruimte waar u hem wilt hangen. Of het nu gaat om een grote wandspiegel in uw woonkamer of een kleine spiegel in uw toilet, wij zorgen ervoor dat uw spiegel precies past. Bij ons is een op maat gemaakte spiegel niet kostbaarder dan een standaard formaat spiegel. Dat onderscheidt ons van de rest.

Diverse stijlen van gepersonaliseerde spiegels

We erkennen dat elke woning en iedere klant zijn eigen unieke eigenschappen heeft. Daarom bieden we een breed scala aan spiegels op maat aan. Of u nu houdt van het extravagante goud van barok spiegels, de schone lijnen van moderne spiegels, of de elegante eenvoud van een klassieke spiegel, we hebben de perfecte op maat gemaakte spiegel voor u.

Spiegel op Maat

Vormgeving en materiaal

Met Elise Meubelen benut u optimaal de ruimte in uw badkamer. Schuine wanden, muurtjes, een extra breed meubel, we nemen het allemaal mee in het ontwerp. De strakke vormgeving en hoge kwaliteit van de materialen zijn kenmerkend voor de badmeubelen van Elise. Voor de wasbakken en het wastafelblad maken we gebruik van het materiaal Solid Surface van de A-merken HI-MACS® en Corian®. We zijn gespecialiseerd in het thermisch vormen van dit oersterke materiaal. Hierdoor ontstaan strak vormgegeven maatwerk badmeubelen die als één geheel overkomen.

Spiegel op Maat

Eindeloze mogelijkheden

Verbaas u over de mogelijkheden en bekijk de Elise badmeubelencollectie bij een van onze aangesloten partners. Wilt u een maatwerk designmeubel? Ook dat is mogelijk. Onze partners helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Spiegel op Maat

Voordelen van een Elise badmeubel

  • Maatwerk in afmeting, kleur en vorm
  • Tijdloos design
  • Optimaal gebruik van ruimte
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Vochtbestendig
  • Duurzaam
  • Perfecte afwerking
  • Exclusieve materialen

Klik hier voor meer badkamer inspiratie

Het vakmanschap achter uw spiegel

Elise Meubelen vakmensen maken uw spiegel precies. De spiegellijsten zijn gemaakt van duurzaam hout, afkomstig uit Braziliaanse herbebossingsgebieden.

Materialen van hoogwaardige kwaliteit

Bij ons gaat kwaliteit boven alles. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder hout, verf en glas. Zelfs Elise Meubelen gouden of zilveren lijsten hebben de glans die u mag verwachten. Bovendien zijn onze spiegels geschikt om in de badkamer op te hangen, mits er goed wordt geventileerd.

Met een op maat gemaakte spiegel van ons bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat perfect past in uw interieur. Onze spiegels zijn niet enkel functionele objecten, ze vormen een reflectie van uw eigen stijl en karakter. 

Wacht niet langer, Neem vandaag nog contact met ons op wij verwijzen u door naar een van onze vertrouwde dealers bij u in de buurt! En begin de transformatie van uw spiegel op maat!

Tijdloze, exclusieve sfeer

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top