Ga naar hoofdinhoud
Badkamermeubel Staand

Waarom kiezen voor een badkamermeubel staand?

Zoekt u een stijlvolle en praktische inrichting voor uw badkamer?  Dan is het badkamermeubel staand van Elise Meubelen precies wat u nodig heeft. Met onze uitgebreide collectie staande badmeubels vindt u altijd de perfecte match voor uw interieur. Hier zijn enkele voordelen:

Ruimte en Comfort

Het badkamermeubel staand benut de volledige hoogte en biedt vaak meer dan 90 cm ruimte. Dat is bijna twee keer zoveel als bij hangende badmeubels. Kies uit modellen met een plint of pootjes, en combineer met een wastafelblad en waskom voor een compleet geheel.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid bij hout

Bij het gebruik van hout maken we uitsluitend gebruik van massief hout, waardoor u verzekerd bent van een vochtbestendig en duurzaam product. Geniet levenslang van badplezier met onze staande badkamermeubels.

Flexibiliteit in Kleur en Ontwerp

Speel met verschillende bladopties en kleuren voor een spannende combinatie. Van natuursteen tot beton en hout, en oneindige kleuren. Creëer een tijdloze look die past bij uw smaak.

en suite badkamer

Inspiratie en persoonlijk advies

Heeft u meer inspiratie en persoonlijk advies nodig? Onze showrooms in Nederland en België staan klaar om u te helpen bij uw keuze. U kunt ook gebruikmaken van onze chatfunctie of telefonisch contact opnemen voor al uw vragen. Daarnaast bieden wij u onze experts aan bij uw keuze voor de juiste kleuren, materialen, en afmetingen.
Samen met Elise Meubelen creëert u uw droom(bad)kamer.

De Juiste Wastafelkranen

Maak uw staande badkamermeubel helemaal af met onze bijpassende kranen. Van modern tot klassiek, en zelfs in populaire gekleurde varianten zoals zwart, goud of RVS. Bij ons vindt u de perfecte kraan voor uw visie. Onze samenwerkingen met hoogwaardige merken zorgt voor een ideale combinatie.

Waar kunt u onze badkamermeubels staand kopen?

Bezoek onze eigen winkels in Winterswijk, of ontdek onze stijl online. We werken samen met erkende installateurs en loodgieters voor een zorgeloze installatie. Onze collectie past zich aan naar uw vereisten – bij Elise Meubelen richten we ons op maatwerk. Exclusief, tijdloos, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en precies op maat gemaakt. Creatieve oplossingen die passen bij uw behoeften en de beschikbare ruimte maximaal gebruiken. De opties zijn talrijk. Wat uw wensen ook zijn, geen verzoek is voor ons te vreemd!

Houten staand badkamermeubel

Conclusie

Het badkamermeubel staand van Elise Meubelen is niet alleen een prachtig design object maar biedt ook praktische oplossingen voor uw badkamer. Van ruimte en comfort tot hoge kwaliteit en flexibiliteit in ontwerp, u vindt alles wat u nodig heeft in onze collectie. Bezoek onze showrooms of neem online contact met ons op, en ontdek hoe wij uw badkamer kunnen transformeren. Investeer in een badkamermeubel staand en geniet van een elegante en functionele badkamer die helemaal aan uw wensen voldoet.

Back To Top