Skip to content

tv meubel op maat

Een rijke uitstraling en een gevoel van luxe. Dat ervaart u met een Elise-kast. Elise ontwikkelt kasten voor mensen die op zoek zijn naar functionaliteit en design. Met maatwerk van hoge klasse, een elegante uitstraling en de meest bijzondere materialen maakt Elise Meubelen een exclusief concept met de kracht van eenvoud.
Precies zoals u het zelf wilt.

De Perfecte TV Meubel Op Maat: Een Nieuwe Dimensie Voor Uw Woonkamer

Wat is er mooier dan een prachtig vormgegeven tv-meubel dat naadloos aansluit bij uw interieur? Een op maat gemaakt tv-meubel is meer dan alleen een praktisch opbergmeubel; het is het pronkstuk van uw woonkamer dat de esthetiek en functionaliteit van de ruimte versterkt. Daarom is Elise Meubelen op maat gemaakte tv-meubelen de perfecte selectie voor uw woning.

Voordelen van een op maat gemaakt tv-meubel

Een tv meubel op maat biedt talloze voordelen boven standaard meubilair. Wanneer u kiest voor een op maat gemaakt meubelstuk, bent u niet langer beperkt tot de afmetingen, materialen of stijlen die in de winkel beschikbaar zijn. Elise Meubelen: deskundige ambachtslieden kunnen uw visie tot leven brengen, rekening houdend met elke nuance van uw woonruimte en persoonlijke stijl.

Personalisatie

Het grootste voordeel van een tv meubel op maat is de mogelijkheid om een uniek stuk te creëren dat precies past bij uw smaak en de stijl van uw huis. Of u nu houdt van een minimalistische moderne stijl, een klassieke landelijke look of iets daartussenin, wij kunnen u helpen uw droommeubel te realiseren.

Kwaliteit

Elise Meubelen tv meubels op maat worden met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden die de hoogste normen van vakmanschap hanteren. Elk meubelstuk wordt zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om jarenlang mee te gaan, met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen.

Ruimte-Efficiëntie

Een op maat gemaakt tv-meubel kan helpen om de ruimte in uw huis optimaal te benutten. Of u nu een klein appartement heeft of een grote open woonkamer, een op maat gemaakt meubelstuk kan ontworpen worden om perfect in uw ruimte te passen.

tv meubel op maat

Aandacht voor elk detail

Uniek zijn de ontwerpen, technische kwaliteit en inrichting van de kasten van Elise Meubelen. Ontwikkeld met oog voor detail en afwerking, beleving en comfort. Klantgericht en met oplossingen voor het opbergen van uw kleding, schoenen, tassen, horloges en riemen.

tv meubel op maat

Uniek in Nederland

Voor de inrichting en verlichting werken we met de collectie van vooraanstaande Italiaanse designers. Uniek in Nederland!

tv meubel op maat

Van ontwerp tot realisatie

Vertel ons uw wensen en we begeleiden u in het hele traject van ontwerp tot aan realisatie. Wilt u de kasten en materialen in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Klik hier voor meer inspiratie

TV Kasten Op Maat: Elegantie Ontmoet Functionaliteit

TV kasten op maat combineren elegantie en functionaliteit om de perfecte aanvulling op uw woonruimte te bieden. Deze meubels zijn niet alleen mooi, maar ook ontworpen met praktische opbergoplossingen om uw media-apparatuur netjes en georganiseerd te houden.

Elegant Ontwerp

Elise Meubelen tv-kasten op maat zijn prachtig ontworpen om een visuele aantrekkingskracht toe te voegen aan uw woonruimte. Met een breed scala aan stijlen, materialen en afwerkingen om uit te kiezen, kunt u een kast ontwerpen die een statement maakt en naadloos aansluit bij uw interieur.

Praktische Opbergoplossingen

Naast hun esthetische aantrekkingskracht, bieden onze tv-kasten op maat praktische opbergoplossingen. Of u nu ruimte nodig heeft voor boeken, dvd’s, games consoles of andere media-apparatuur, wij kunnen een kast ontwerpen die voldoet aan al uw opberg behoeften.

Duurzaamheid

TV-kasten op maat zijn gebouwd om te duren. Met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde bouwtechnieken zorgen we ervoor dat Elise Meubelen meubels bestand zijn tegen de tand des tijds.

Het kiezen voor een tv meubel op maat betekent dat u kiest voor een meubelstuk dat uniek is, van hoge kwaliteit en perfect past in uw woonruimte. Van het personaliseren van uw ontwerp tot het kiezen van de perfecte materialen, een tv-meubel op maat biedt onbeperkte mogelijkheden om uw visie tot leven te brengen.

TV kasten op maat bieden een mix van elegantie en functionaliteit, met aangepaste opbergoplossingen om aan al uw behoeften te voldoen. Elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd om jarenlang mee te gaan, wat een waardevolle investering is voor uw huis.

Maak uw woonkamer compleet met een tv-meubel op maat. Het zal niet alleen dienen als een praktisch meubelstuk, maar ook de esthetiek van uw huis versterken, waardoor een comfortabele en stijlvolle ruimte wordt gecreëerd waar u en uw gezin van kunnen genieten.

Onbeperkte mogelijkheden

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top