Ga naar hoofdinhoud
BADKAMERKRAAN

Badkamerkraan

In het hart van elke badkamer staat de kraan. Het heeft niet alleen een fundamentele functie in uw badkamer, maar versterkt ook de esthetische aantrekkelijkheid van de ruimte. Daarom bieden wij bij Elise Meubelen een breed scala aan badkamerkraan aan die zowel stijlvol als duurzaam zijn.

BADKAMERKRAAN

Ontdek ons assortiment badkamerkraan

Wij begrijpen dat elke badkamer uniek is en dat iedereen zijn eigen smaak heeft als het om inrichting gaat. Daarom bieden wij een breed scala aan badkamerkraan, variërend van strak en modern tot traditioneel. Elk van onze producten is ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn.
Bent u op zoek naar een minimalistische wastafel mengkraan of een traditionele mengkraan met een tijdloos ontwerp? We hebben het allemaal. En het beste is dat al onze kranen ook mengkranen zijn, waardoor u gemakkelijk de gewenste temperatuur kunt instellen. Dit betekent dat u niet alleen geniet van de luxe van een stijlvolle kraan, maar ook van het gemak en de functionaliteit van een mengkraan.

Hoe onze badkamerkraan bijdragen aan waterbesparing

Bij Elise Meubelen begrijpen we hoe belangrijk het is om water te besparen. Daarom hebben we speciale aandacht besteed aan het ontwerpen van onze kranen om ervoor te zorgen dat ze helpen bij het verminderen van waterverbruik. Door onze badkamerkranen te installeren, kunt u uw waterverbruik met wel 50% verminderen.
Daarnaast hebben onze mengkranen een ‘koudwaterstart’-functie. Dit betekent dat wanneer u de kraan opent, er eerst koud water uit komt. Het water wordt pas warm als u de hendel naar links beweegt, wat bijdraagt aan de vermindering van het energieverbruik. Dit is niet alleen goed voor uw energierekening, maar ook voor het milieu!

BADKAMERKRAAN

Conclusie

Het vinden van de perfecte badkamerkraan is essentieel om uw badkamer zowel functioneel als stijlvol te maken. Bij Elise Meubelen bieden we een breed scala aan badkamerkranen aan die zijn ontworpen om niet alleen uw badkamer er stijlvol uit te laten zien, maar ook bij te dragen aan de water- en energie-efficiëntie. Waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het transformeren van uw badkamer met onze stijlvolle en duurzame badkamerkranen!

Back To Top