Skip to content

Hoogwaardige Gemaakte Wastafelblad Op Maat

Functioneel en esthetisch, een badmeubel van Elise Meubelen is een pronkstuk in uw badkamer. De componenten bieden eindeloos veel mogelijkheden om te ontwerpen. Met een waaier aan afmetingen en kleurmogelijkheden. Een badmeubel is niet af zonder een maatwerk spiegel of spiegelkast. Ingebouwde verwarming en verlichting? We denken aan alles!

Wastafelblad op maat: Ervaar de perfectie van Elise Meubelen

Een badkamer is niet alleen een functionele ruimte, maar ook een ruimte waarin u zich op uw gemak wilt voelen en kunt ontspannen. De wastafel speelt hierbij een cruciale rol. Wij van Elise Meubelen begrijpen dit en daarom bieden wij u de mogelijkheid om een Wastafelblad op maat te laten maken, volledig naar uw eigen smaak en wensen.

Wat maakt een wastafelblad op maat bijzonder?

Ieder mens heeft andere eisen en wensen als het gaat om de inrichting van de badkamer. Misschien heeft u een bepaalde voorkeur voor een specifieke stijl of vorm, of wellicht zijn er bepaalde afmetingen waaraan de wastafel moet voldoen. Met een wastafelblad op maat kunt u al deze factoren beïnvloeden, zodat het eindproduct perfect aansluit op uw wensen.

Uitgebreide keuze in design en materialen

Bij Elise Meubelen streven we ernaar om u zo veel mogelijk keuzevrijheid te bieden. Of u nu op zoek bent naar een vrijhangende wastafel, een wastafelblad of een geïntegreerde wastafel – wij maken het mogelijk. We bieden ook een breed scala aan materialen zoals keramiek, maar onze specialiteit ligt in het gebruik van Solid Surface Corian en Hi-Macs.

Wastafelblad Op Maat

Vormgeving en materiaal

Met Elise Meubelen benut u optimaal de ruimte in uw badkamer. Schuine wanden, muurtjes, een extra breed meubel, we nemen het allemaal mee in het ontwerp. De strakke vormgeving en hoge kwaliteit van de materialen zijn kenmerkend voor de badmeubelen van Elise. Voor de wasbakken en het wastafelblad maken we gebruik van het materiaal Solid Surface van de A-merken HI-MACS® en Corian®. We zijn gespecialiseerd in het thermisch vormen van dit oersterke materiaal. Hierdoor ontstaan strak vormgegeven maatwerk badmeubelen die als één geheel overkomen.

Wastafelblad Op Maat

Eindeloze mogelijkheden

Verbaas u over de mogelijkheden en bekijk de Elise badmeubelencollectie bij een van onze aangesloten partners. Wilt u een maatwerk designmeubel? Ook dat is mogelijk. Onze partners helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Wastafelblad Op Maat

Voordelen van een Elise badmeubel

  • Maatwerk in afmeting, kleur en vorm
  • Tijdloos design
  • Optimaal gebruik van ruimte
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Vochtbestendig
  • Duurzaam
  • Perfecte afwerking
  • Exclusieve materialen

Klik hier voor meer badkamer inspiratie

De voordelen van Solid Surface Corian en Hi-Macs

Solid Surface is een materiaal dat vooral wordt gewaardeerd om zijn duurzaamheid, esthetiek en onderhoudsgemak. Corian en Hi-Macs zijn hoogwaardige Solid Surface materialen, bekend om hun premium kwaliteit en uitstekende eigenschappen.

Duurzaam en hygiënisch

Corian en Hi-Macs zijn zeer duurzaam en bestand tegen de dagelijkse belastingen in een badkamer. Ze zijn niet alleen kras- en slijtvast, maar ook zeer hygiënisch. De poriënvrije oppervlakken maken het voor bacteriën en schimmels moeilijk om zich te vestigen, wat bijdraagt aan een schone en gezonde badkamer omgeving.

Esthetisch en onderhoudsvriendelijk

Deze materialen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Ze bieden een naadloos, matwit oppervlak dat een luxe en moderne uitstraling geeft aan elke badkamer. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden, waardoor uw wastafel er jarenlang als nieuw uit kan blijven zien.

Waarom kiezen voor Elise Meubelen?

Bij Elise Meubelen zijn we trots op onze expertise en ervaring in het creëren van unieke, op maat gemaakte wastafels. We werken met de beste materialen en zorgen ervoor dat elk detail met precisie wordt afgewerkt.

Tijdloze, exclusieve sfeer

In uw woning eenzelfde stijl doorvoeren in de badkamer, keuken en/of slaapkamer? Elise Meubelen denkt in concepten en heeft oog voor het geheel. Met ons maatwerk kunt u ruimtes in een woning met elkaar verbinden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor dezelfde uitstraling. Dit zorgt voor rust en eenheid. Trek de tijdloze, exclusieve sfeer van Elise Meubelen door in uw huis en creëer balans. We denken graag met u mee!

Over ons

Onze ideeën zijn groots, ons team is klein. Als familiebedrijf staan we voor transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid, een gedegen advies en nuchtere kijk op zakendoen. Vanuit onze passie voor het interieurvak en design zien we continu mogelijkheden voor onderscheidende oplossingen. We blijven innoveren, verrassen en waarde toevoegen in de branche. Komt u op afspraak in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht. Van de kennismaking tot en met de oplevering en service. Want een tevreden klant nu en in de toekomst, staat voor Elise Meubelen voorop.

Elise meubelen BV

Elise meubelen Showroom (op afspraak)
Zonnebrink 65, 7101 NB Winterswijk

Elise meubelen (Werkplaats)
Lorentzstraat 15, 7102 JH  Winterswijk

Telefoon 0543-533285
info@elisemeubelen.nl
KvK: 81260008
BTW: NL 862024006 B01

Volg ons

Back To Top